nyhet: Cd-skiva för döva och röststyrd mobil för stumma.

Dessa två idéer kom till mig alldeles osökt när jag tidigare ikväll drabbades av genomskinligt-presentpapper-incidenten.
För finns det presentpapper för blinda människor är det inte mer än rätt att vi tillgodoser även dövas och stummas behov i form av cd-skivor och mobiltelefoner för just dessa människor.
Jag tror det kan slå.

Kommentarer
Postat av: mjau

Hej!

Jag vill inleda med att säga att detta snart kommande påhopp ej har något med dej som person att göra. Du råkade faktiskt bara komma upp med din ensamma blogg vi en googlesökning efter något helt annat. Men nu kan jag ej hålla inne mitt hat mot bloggar längre. Alltså helt seriöst, vad fan håller du på med? Det finns ju inte en vettig själ som bryr sig om vad fan du hade för dig i söndags, förurtom dina trötta vänner som du förmodligen tvingas läsa denna blogg. Vore det inte enklare att bara skicka ett mejl till dem en gång i veckan där du förklarar vad du gjort den gångna tiden så att alla kan få sitt behov av ?ditt liv? tillfredsställt. För du tror väl inte på fullaste allvar att någon läser detta. Varken denna kommentar, eller din blogg. Så vad har vi uppnått med detta? Absolut ingenting. Följaktligen anser jag att både du och jag skall sluta upp med dumheterna och hänge oss åt något med lite relevans och allmännytta istället. Eller vafan, skaffa en dagbok om du vill ha nån stans att vädra åsikter. Jag ville nämligen hitta en söt tjej som jag såg på tunnelbanan häromdagen och gjorde därför en sökning efter henne på google. Och vad får jag upp, jo, 1276230 dumma jävla bloggar, och inget om henne. Så hur vore det om vi rensade internet från dessa stolletyg och levle lite på riktigt i stället? Vad säger du? Jag är öppen för debatt om du känner att detta är något du stör dig på. Vänligen skicka ett mejl (bloggupproret_2007@hotmail.com) där du med några rader kan motivera varför du tyckte att jag skulle behöva läsa denna sörja. Och återigen, kom ihåg att detta vansinnesdåd á la Michael Douglas i ?Falling down? ej är personligt riktat mot din blogg. Jag skulle dock bara verkligen vilja veta varför denna cancersvulst ej vill dö, och varför du tycker att jag ska drabbas? Hoppas att du ej tar illa upp!Hälsningar/

Bloggupproret 2007!!! Nu räcker det.

(jag har ju nu även kommit på att vi förmodligen är ganska många som känner så här, så jag ska vara snäll. kopiera därför detta inlägg och posta på varenda fucking jävla blogg du stöter på tills dess att vi klubbat ihjäl fenomenet likt en sjuk gråsäl

2007-12-29 @ 01:01:48
Postat av: sister.

nu orkade jag inte ens läsa igenom kommentaren men mitt intryck är ju att bloggar är BRA för dig, ett fint sätt att få ut all din instängda ilska och hat på. vad annars skulle du göra?

... och sitta och söka på google? hoppas nästa sökning blir efter en vän.

Postat av: hej

oj nu läste jag igenom kommenaren. du sökte alltså efter en tjej du träffat på tunnelbanan? stackars krake. (hon allstå) men okej, hoppas du aldrig hittar henne för jag ska gör appror mot bloggupproret och skapa 7 miljarder nya bloggar
MOAHHAHAHAHAHAHAHA

2007-12-29 @ 14:07:40
Postat av: Niki - former known as the bloggowner.

hahaha. Alltså, seriöst. hahahahaha!!!

Jag förstår att du inte gillar bloggar eftersom du inte kan skriva.
Sen är det inte särskilt svårt att ignorera påhopp när det inte finns någon som helst grund för dem.
Räkna antalet inlägg i denna blogg och kika sedan på datumen. Sen kan du själv göra matten.

Jag förstår inte riktigt hur du kan känna att bloggar rasar över dig, jag har inga som helst problem att finna det jag söker online. Men återigen, det kan givetvis ha någonting att göra med att du helt enkelt inte kan skriva.

Hejdå, Anonym. Hoppas du får ett kul liv.
/Niki Hedén

2008-01-15 @ 17:35:59
Postat av: Niki

Jo, en sak till. Vem var det du hade sett på tunnelbanan då? Och hur kunde du veta hennes namn om det bara var någon du sett?
Eller sökte du inte på hennes namn utan kanske på hennes hårfärg? Hennes skomärke? Hennes längd?
I så fall förstår jag att det blev jobbigt för dig på google.
Och om du nu sökte på namnet kan jag lova att det finns bättre ställen än google att söka personer på. Även om det kan vara svårt för dig att komma i kontakt med någon av de namnen som omnämnts i min blogg.
Britney Spears är ganska så busy för tillfället vad jag förstått.

2008-01-15 @ 17:39:03
Postat av: mjau

Detta är blogg nr 134 i ordningen som har dött i Bloggupproret 2007!!!

2008-01-22 @ 00:19:17
Postat av: Niki

HAHAHA! Jag dör!
Bloggupproret 2007?
Vafan då, jag måste ligga ett år före men jag trodde faktiskt det var 2008 nu...

2008-01-22 @ 19:30:28
Postat av: bajs

HAHAHHAHAHAHHAHAHAH JAG DÖR
niki har aldrig bloggat särskillt ofta.
skriv ett inlägg i ren protest!!!

2008-01-24 @ 00:01:28
URL: http://jdskfdsf

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback