Stockholm Bostad

Det är skönt att vara bostadssökande i Stockholm.
Det kan ingen förneka.

Antal rum: 1  
Yta:           37  
Hyra:         3119 

Första annonseringsdag: 2007-07-19 
Sista annonseringsdag:   2007-07-25 
Preliminär plats:             774 (1152) 
Längsta kötiderna:         1985-11-14
                                       1985-12-15
                                       1986-01-09
                                       1986-11-24
                                       1987-01-12


Jag har ju i alla fall inte plats 1152.
Känner mig ändå en aning chanslös när den som leder listan typ anmälde sig till Stockholm Bostad på min 5-månadersdag.
Jag menar, ge mig en chans lixom.

Personer som behöver en kram

Hon är starkare nu, och hon vill ta vara på det. Därute finns fortfarande så många som behöver en stor, varm kram.

Britney Spears.
Man har kunnat läsa om hennes schizofrena beteende vid intervjuer. Är det konstigt? Flickan lärde sig uppträda inför tusentals människor innan hon ens lärt sig hur man tar kontakt med en söt kille. Låten "Lucky" kanske stämmer mer överrens med sanningen än någon trodde. Förmodligen har Britney många, många gånger önskat att hon var en helt vanlig flicka.
Hon känner sig själv starkare och vill därför ge Britney en styrkekram.

Linda Rosing.
Kommentarer känns i vissa fall överflödiga. Detta är ett sådant fall. Hon behöver en förståndighetskram och en självrespektkram.

Linda Rosings dotter.
Det är svårt att se framför sig hur denna flicka någonsin skall kunna växa upp till en normal kvinna med en sund livsinställning. Så orättvist. Hon behöver värdefullhetskramar och tröstkramar i överflöd.

Carola. Bara för att se om det överhuvudtaget finns någonting bakom den där porslinstandspräktiga fasaden så borde hon få en äkthetskram. Dock en tveksam sådan. Vem vågar krama henne? Någon frivillig?

Dakota Fanning. Snabbt. Innan hon blir en ny Lindsay Lohan. Eller Drew Barrymore. Skynda er, någon, ge Hollywoods nya favoritbarnstjärna en stanna-upp-kram.

Mikael Persbrandt i viss mån.
Det är skitjobbigt att vara alkoholist. Det är nog inte direkt lättare att vara en alkoholist som halva journalistsverige flåsar i nacken och som varenda människa har en radikal (oftast negativ) åsikt om. Inte konstigt att man tappar förståndet och spårar ur ibland. Därför behöver han vid sådana tillfällen en rejäl förståelse-och-förlåtelse-kram.

Säkert kan många fler behöva kramar, och det fina är att oavsett om jag glömt omnämna dem här, så kan alla få de kramar de behöver. Jag är säker på att någon i just din närhet behöver en kram av något slag.
Så vad väntar du på? Ut och kramas nu.

Kram.